Nyheder

Syv år
man, 25/11/2013 - 16:51

 Så er det syv år siden at mit liv blev ændret. Det er vildt at...

Sommerferien er ovre
tir, 13/08/2013 - 20:48

Nu er det over en uge siden at min ferie stoppede, så det må være p...

Magnus og Elias' fødselsdag
man, 15/07/2013 - 21:03

Så fik vi holdt Magnus og Elias' fødselsdag, både for familien og b...

Fodboldskole
tir, 02/07/2013 - 20:37

 Hen over weekenden (og mandag med) har Lukas været på fodboldskole....

Siden sidst
lør, 15/06/2013 - 14:28

 Så er jeg tilbage....
Det er lang tid siden, lidt over et år...

Fødselsdag i Randbøl

I går (søndag) var vi til min storebrors fødselsdag i Randbøl, selvom det er næsten et halvt år siden han havde fødselsdag ;)
Det var rigtig hyggeligt, men vi kunne efterfølgende godt mærke at selvom Magnus og Elias har udviklet sig rigtig meget den sidste måned, og er blevet mindre påvirkelig i hverdagen, så har de været meget mærket af den uro det gav i går...
De sov rigtig dårligt i nat, så det endte med at de begge lå sammen med os i vores seng (Lukas sover lige ved siden af vores seng, da hans nye værelse er nymalet og lugter). Og Magnus og Elias har været helt oppe og køre hele dagen i dag, og har ikke kunne finde ro til at fordybe sig i leg eller koncentrere sig om at få noget at spise. Nu er vi bare spændte på hvor lang tid der går inden de er tilbage igen til at være de glade drenge, som de har været de sidste uger. Specielt Magnus har de sidste par uger skiftet fra at være en konstant træt og sur dreng, til nu (med undtagelse for i dag) at være en glad dreng der selv tuller rundt.

Hvem er online

Der er i øjeblikket 0 users og 0 gæster online.